LFP09 har en lang eftersmag med noter af varme krydderier og hyldebær.
SAFT OG PURÉ AF RØDE DRUER FRA KONCENTRAT, SOLBÆR, HYLDEBÆR, ANANAS, 
SØD KIRSEBÆR OG TYTTEBÆR, KOKOSBLOMSTSIRUP OG 
EKSTRAKT AF KARDEMOMME OG VANILJE.
50 CL – VER. 1 – 2017
Læs mere
LFP09 har en lang eftersmag med noter af varme krydderier og hyldebær.

UDSEENDE

Rubinrød med strejf af lyse toner. LFP09 er ufiltreret og kan virke uklar ved skænkning. Slynges glasset, fornemmes et ”mælkeagtigt” skær i bunden.

DUFT

Duften har en høj intensitet med kraftige, men elegante toner af solbær, brombær, anis og vanilje. Ved iltning fornemmes små nuancer af kirsebær, friske rosiner, cedertræ og en anelse cigar.

SMAG

LFP09 har en fyldig krop med lang eftersmag. De kraftige antydninger af friske bær er elegant afbalanceret med distinkte noter af varme krydderier og fedme i smagen. Den diskrete syre trækker mundvand allerbagerst og efterlader en behagelig halvsød fornemmelse i munden.

FOODPAIRING

Passer godt til det søde køkken og især chokolade. Smag og intensitet varierer dog afhængig af, om det er mørk eller lys chokolade. Med mørk chokolade bliver bærnuancerne dybe, og chokoladens bitterhed er med til at fremhæve den tørre fornemmelse af tanniner. Lys chokolade giver teksturen en fløjlsagtig fornemmelse. Samtidig trækker det syren frem, og der efterlades et mere friskt indtryk.

TEMPERATUR & GLAS

Serveres ved ca. 10 grader, da man her både får syren og tanninerne frem og samtidig har fornemmelsen af frisk frugt og bærtoner.

Riesling glas


10˚